Over M&D

Beleef Memories & Dreams

Voor elke editie van Memories & Dreams wordt een goed doel gekozen. De opbrengst van de 2021-editie is bestemd voor Hospice Francinus de Wind in Waalwijk. 

Onze samenleving kan niet zonder muziek. Of je nu muziek maakt of luistert. Alleen of samen. Muziek ontroert, verbindt, boeit en troost. Zeker voor gasten in hospices zoals het hospice Francinus de Wind is muziek een welkome afwisseling. Het hospice stelt alles in het werk om de kwaliteit van leven, met name in de laatste levensfase zo warm, waardig en waardevol mogelijk te houden. Zorgprofessionals en vrijwilligers ondersteunen dit in een warme, huiselijke omgeving en geven kleur aan moeilijke en donkere momenten. Herinneringen worden met familie en vrienden opgehaald, laatste wensen vervuld en het afscheid wordt samen beleefd en verwerkt.

De opbrengsten van de drie eerdere edities van Memories & Dreams waren ten bate van het Liliane Fonds (2018), Villa Pardoes (2015) en het Inloophuis Toon (2012).

Het orkest

De ruim 80 muzikanten van het Symfonisch Blaas Orkest (SBO) van Harmonie Drunen vormen de basis van Memories & Dreams. Het orkest is de muzikale basis van de shows. Aangevuld met vijfkoppig combo én de eigen Slagwerkgroep nemen zij de bezoekers in hoog tempo door populaire en ontroerende melodieën. Van bekende popnummers tot meezingers.

Veelgestelde vragen.

Lees meer op deze pagina.

Stichting Bruisend Heusden

info@memoriesanddreams.nl

Rabobank NL29 RABO0109332598
KvK 17122860

Deel deze pagina

Send this to a friend