Blog

Corona update 2 nov. Toegangsbeleid ongewijzigd

3 november 2021

Verplicht coronatoegangsbewijs

Onderstaande informatie is gebaseerd op de nu geldende Corona maatregelen (persconferentie 2 november 2021)

Memories & Dreams is een evenement. De huidige maatregelen maken het mogelijk dat Memories & Dreams kan doorgaan. Het is daarbij verplicht dat bezoekers vanaf 13 jaar bij de ingang het coronatoegangsbewijs (bewijs van vaccinatie/herstel/testen) tonen. Er hoeft dan in het gebouw geen 1,5 meter afstand te worden gehouden. Wanneer je dit bewijs niet kunt of wilt tonen, kunnen wij je helaas geen toegang tot het concert verlenen. Ook geldt dat in de pendelbussen tussen De Slagen en Piet Klerx het dragen van een mondkapje verplicht is.

  • Om toegang te krijgen tot Memories & Dreams heb je een toegangsticket én een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier nodig. Let op: een printje van je testuitslag is niet geldig als coronatoegangsbewijs. 
  • De QR-code wordt bij de ingang gescand. De geldigheid van het coronatoegangsbewijs wordt gecontroleerd in combinatie met je ID-bewijs. Is jouw QR-code geldig? Dan mag je naar binnen.
    Let op: je kunt maar voor één persoon een corona toegangsbewijs in de CoronaCheck-app laten zien. Iedere bezoeker heeft dus een eigen telefoon met de app nodig of het geprinte testbewijs nodig.
  • Houd er rekening mee dat jouw telefoon een internetverbinding nodig heeft om de CoronaCheck-app te openen en de QR-code te genereren.
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging of koorts, plotseling verlies van reuk en/of smaak (zonder neusverstopping) en laat je testen. Kijk voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid. 
Send this to a friend