Blog

Memories & Dreams zoekt zangtalenten en podiumacts. 1e auditieronde in september: stuur een filmpje in 

13 september 2020

De vierde editie van Memories & Dreams staat voor november 2021 gepland. Een week lang vormt sporthal De Slagen in Waalwijk dan weer het decor voor dit grootschalige muziekevenement. De opbrengst is deze keer bestemd voor Hospice Francinus de Wind in Waalwijk. De organisatie zoekt voor het evenement regionale zangtalenten en bijzondere podiumacts. Memories & Dreams biedt een breed en gevarieerd podium. 

Het auditietraject bestaat uit twee auditierondes. De eerste ronde is deze maand en vindt online plaats. Iedereen die een plek op het podium wil bemachtigen kan dan een filmpje insturen. De tweede auditieronde bestaat uit een live optreden voor de selectiecommissie. Meer informatie over de audities: memoriesanddreams.nl/audities

Belangrijke data

  • September 2020 – Auditieronde 1 (online)
  • 29 november 2020 – Auditieronde 2 (live-optreden voor jury)
  • 17 april 2021 – Kick-off Memories & Dreams
  • 1 november 2021 – Generale repetitie 
  • 2 – 6 november 2021 – Memories & Dreams

Beleef Memories & Dreams 

In 2021 is het de vierde editie van Memories & Dreams en beleven van muziek is het centrale thema. Onze samenleving kan niet zonder muziek. Of je nu muziek maakt of luistert. Alleen of samen. Muziek ontroert, verbindt, boeit en troost. Zeker voor gasten in hospices zoals het hospice Francinus de Wind is muziek een welkome afwisseling. Het hospice stelt alles in het werk om de kwaliteit van leven, met name in de laatste levensfase zo warm, waardig en waardevol mogelijk te houden. Zorgprofessionals en vrijwilligers ondersteunen dit in een warme, huiselijke omgeving en geven kleur aan moeilijke en donkere momenten. Herinneringen worden met familie en vrienden opgehaald, laatste wensen vervuld en het afscheid wordt samen beleefd en verwerkt.

Over Memories & Dreams

Memories & Dreams is een initiatief van Stichting Bruisend Heusden. Vier muzikale shows door ruim 100 musici van Harmonie Drunen, zangers en dansers die zich allemaal belangeloos inzetten. Er worden zo’n 3.000 bezoekers verwacht. De opbrengst van elke editie is voor een goed doel in de regio. De opbrengst van de 2021-editie is voor Hospice Francinus de Wind in Waalwijk. 

Send this to a friend