Blog

Kick Off Memories & Dreams | Zaterdag 26 juni

21 juni 2021

De voorbereidingen van het grootste muziekevenement in De Langstraat zijn in volle gang. De cast is traditioneel afkomstig uit De Langstraat. Door middel van twee auditie rondes zijn de allerbesten geselecteerd die in november zullen schitteren op het grote podium van De Slagen. Memories & Dreams heeft dit jaar de titel ‘Beleef’. We hebben allen lange tijd thuis moeten blijven. Hoe mooi is het dat we elkaar dan nu eindelijk weer mogen ontmoeten tijdens de concerten van Memories & Dreams!

A.s. zaterdag 26 juni organiseren we een voorproefje: De M&D Kick off, in de Voorste Venne in Drunen. Op deze avond worden alle zangsolisten voorgesteld. Uiteraard gaan zij een nummer ten gehore brengen uit het Memories & Dreams programma, begeleid door de M&D band.

Slechts 100 toegangskaarten zijn beschikbaar voor deze kick-off op 26 juni a.s. De avond start om 19.00 uur in de binnentuin van De Voorste Venne. We hopen op mooi weer, zodat we deze bijzondere avond in de binnentuin kunnen houden. Bij slecht weer gaan we uiteraard naar binnen. Er wordt gewerkt met zitplaatsen.  Tickets kosten 7,50 per persoon.

Ben er snel bij. Op = op.

Bestel hier je tickets!

Send this to a friend