Praktische informatie Dinnershow

Beste bezoeker,

Woensdagavond 14 november a.s. bent u onze gast bij de dinnershow Memories & Dreams 2018 ten bate van het Liliane Fonds. Hier vindt u extra informatie en praktische zaken rondom het concert.

  • U heeft van ons de door u gereserveerde toegangskaarten mogen ontvangen. De toegangskaarten zijn naar u verzonden per email door onze tickethandler ‘CM Tickets’. Mocht u geen toegangskaarten hebben ontvangen, laat het ons weten. De kaarten worden bij de ingang gecontroleerd. Onze scanapparatuur kan zowel een geprinte versie scannen als via het scherm van uw smartphone.
  • De locatie is de tot concertzaal omgebouwde sporthal De Slagen te Waalwijk. Het parkeren is echter bij Piet Klerkx te Waalwijk (Prof v.d. Waalsweg 2). U wordt via verkeersborden en -regelaars daar ook op attent gemaakt.
  • Vanaf de parkeerplaats rijden er vanaf 17.30 uur bussen om u naar De Slagen te rijden. We verwachten ruim 400 gasten. Daarom aan u de tip om direct vanaf 18.00 uur aanwezig te zijn om op te stappen vanaf deze parkeerplaats. U wordt in De Slagen met koffie of thee ontvangen. De opstapplaats is vanaf de parkeerplaats duidelijk zichtbaar.
  • De dinnershow start stipt om 19.00 uur. Het is om deze reden om zo vroeg mogelijk aanwezig te zijn voor het vervoer van de parkeerplaats naar De Slagen.
  • Er is een tafelschikking. U wordt begeleid naar uw tafel.
  • Tijdens de dinnershow zijn er vertegenwoordigers van het Liliane Fonds en van de organisatie aanwezig voor vragen of verdere informatie.
  • Het kledingadvies is smart casual.

In de pauze van het feestelijke concert zal er een unieke kunstveiling worden gehouden. Speciaal voor dit concert zijn 8 kunstwerken vervaardigd en beschikbaar gesteld door 8 gerenommeerde kunstenaars. De opbrengst van de kunstveiling gaat naar het Liliane Fonds. In deze brochure leest u meer informatie over de kunstenaars en de kunstwerken. Wilt u alvast een bod uitbrengen? Dat kan door dit formulier in te vullen.

Namens het Liliane Fonds en de organisatie Memories & Dreams 2018 nogmaals bedankt voor uw deelname en we wensen u een feestelijke avond toe!

Deel deze pagina

Send this to a friend