Blog

Memories
& Dreams

5 juni 2021

Memories & Dreams 2021 wordt een groots meerdaags muziekspektakel in de tot concerttempel omgebouwde ‘De Slagen’ te Waalwijk met meer dan 3.000 bezoekers. Het publiek kan genieten van meer dan 100 musici, tientallen jonge toptalenten, dansers en professionele artiesten, die zich belangeloos inzetten ten bate van het Hospice Francinus de Wind.

Het geheel is een initiatief van het Symfonisch Blaasorkest Drunen en wordt gerealiseerd door de inzet van maar liefst 200 vrijwilligers.

Daarmee is Memories & Dreams 2021 één van de grootste muzikale fundraising events van Brabant.

Het goede doel: Hospice Francinus de Wind

Bij elke editie van Memories & Dreams wordt er een goed doel uitgekozen. Deze keer is de keuze op het Hospice Francinus de Wind te Waalwijk.

Memories & Dreams kan terugkijken op een prachtige geschiedenis aan goede doelen. De eerste editie in 2012 was ten bate van Inloophuis Toon (Waalwijk), de tweede in 2015 ten bate van Villa Pardoes (Kaatsheuvel) en in 2018 voor het Liliane Fonds (‘s-Hertogenbosch).

Het Symfonisch Blaasorkest Drunen.

Symfonisch Blaasorkest Drunen vormt de muzikale basis van het event. Het orkest biedt jongeren al 175 jaar lang de mogelijkheid een instrument te leren bespelen en samen te musiceren. Het Symfonisch Blaasorkest komt uit in de hoogste landelijke divisie en staat bekend om haar veelzijdigheid en haar vele binnenlandse en buitenlandse concerten.

 

Het concertprogramma vind je hier.

Send this to a friend