Blog

Gezocht: zangtalenten en podiumacts. Memories & Dreams audities in september van start 

12 juli 2020

De vierde editie van Memories & Dreams staat voor november 2021 gepland. Een week lang vormt sporthal De Slagen in Waalwijk dan weer het decor voor dit grootschalige muziekevenement. De opbrengst is deze keer bestemd voor Hospice Francinus de Wind in Waalwijk. De organisatie zoekt voor het evenement regionale zangtalenten en bijzondere podiumacts. Memories & Dreams biedt een breed en gevarieerd podium. De audities starten in september direct na de zomervakantie. 

Het auditietraject wijkt af van voorgaande edities. Deze keer zijn er twee auditierondes. De eerste ronde is in september en vindt online plaats. Iedereen die een plek op het podium wil bemachtigen kan dan een filmpje insturen. De tweede auditieronde bestaat uit een live optreden voor de selectiecommissie. Meer informatie over de audities: memoriesanddreams.nl/audities. 

Belangrijke data

  • September 2020 – Auditieronde 1 (online)
  • 29 november 2020 – Auditieronde 2 (live-optreden voor jury)
  • 1 november 2021 – Generale repetitie
  • 2 – 6 november 2021 – Memories & Dreams

Geert Mooren (voorzitter jury / dirigent SBO): “De combinatie van een breed muzikaal muziekrepertoire, acts, techniek en licht samen met een groot orkest zorgen gegarandeerd voor impact op het publiek en de deelnemers. Het is één van de mooiste muziekprojecten om aan te werken. Het Memories & Dreams podium is een unieke kans om je kwaliteiten te laten zien en horen aan een groot publiek.” 

Beleef Memories & Dreams 

In 2021 is het de vierde editie van Memories & Dreams en beleven van muziek is het centrale thema. Onze samenleving kan niet zonder muziek. Of je nu muziek maakt of luistert. Alleen of samen. Muziek ontroert, verbindt, boeit en troost. Zeker voor gasten in hospices zoals het hospice Francinus de Wind is muziek een welkome afwisseling. Het hospice stelt alles in het werk om de kwaliteit van leven, met name in de laatste levensfase zo warm, waardig en waardevol mogelijk te houden. Zorgprofessionals en vrijwilligers ondersteunen dit in een warme, huiselijke omgeving en geven kleur aan moeilijke en donkere momenten. Herinneringen worden met familie en vrienden opgehaald, laatste wensen vervuld en het afscheid wordt samen beleefd en verwerkt.

Over Memories & Dreams

Memories & Dreams is een initiatief van Stichting Bruisend Heusden. Vier muzikale shows door ruim 100 musici van Harmonie Drunen, zangers en dansers die zich allemaal belangeloos inzetten. Er worden zo’n 3.000 bezoekers verwacht. De opbrengst van elke editie is voor een goed doel in de regio. De opbrengst van de 2021-editie is voor Hospice Francinus de Wind in Waalwijk.

Send this to a friend