Blog

1e auditieronde voor zangsolisten in september

1 juli 2020

Bij Memories & Dreams is een grote rol weggelegd voor zangers en zangeressen en acts. Om een plek in deze show te bemachtigen, kun je auditie doen. Beschik jij over een goede zangstem? Krijg jij een kick van op het podium staan? Lijkt het je te gek om begeleid te worden door een groot symfonisch blaasorkest van topniveau? Wil jij optreden voor duizenden mensen? Dan zoeken wij jou!

1e auditieronde
De 1e auditieronde vindt in september online plaats. De selectiecommissie ontvangt graag een video waarin je jezelf voorstelt en waarin je een couplet en refrein van een ballad én een uptempo laat horen. Beschik je daarnaast over een ander podium-waardig talent? Laat dat dan maar gelijk zien en horen. Meer informatie over het aanleveren van de video’s volgt.

Nieuw: ook audities voor podium acts
Naast zangsolisten zijn we voor de shows op zoek naar leuke en goede acts. Dat kan van alles zijn. Ben jij een danser, DJ, acrobaat, live-runner of heb jij een ander uitzonderlijk talent wat een podium verdient? Lijkt het je te gek om begeleid te worden door een groot symfonisch blaasorkest van topniveau? Wil jij jouw talenten showen voor duizenden mensen? Dan zoeken wij jou! Voor de 4e keer gaan we los met het muzikaal spektakel Memories & Dreams en daarvoor zoeken wij, naast zangsolisten, ook andere bijzondere acts!

De selectiecommissie ontvangt graag een video van. ca. 1 minuut waarin je jezelf voorstelt en vertelt over je act + beelden van ca. 1 minuut waarin je met de act te zien bent. Deze video’s kunnen in september worden ingediend. Meer informatie over het aanleveren van de video’s volgt.

Send this to friend